Mesajul a fost trimis. Multumesc!

V.P., HotNews

Recomanda:
194 articole publicate pe HotNews 13 in aug. 2014
Data Articol
22 aug. 2014 Faze tari: Momentul in care un peste inghite un rechin. Pescarii au filmat totul; "Ghost Ship": Nava fantoma, ce NU poate fi detectata de RADAR, poate fi transportata cu avionul si asamblata in 24 de ore
22 aug. 2014 Utile: Computer tomograf sau RMN? Care sunt cele mai indicate analize pentru depistarea la timp a cancerului; 8 alimente care iti provoaca foame; Balonarea, un simptom banal care poate ascunde boli grave
22 aug. 2014 Caru' cu vedete: Mazare, plin de sange, dupa ce i-a cazut capota in cap; Conchita Wurst, pictorial in lenjerie intima; A trecut la barbati mai in varsta? Cine este noul iubit al Madalinei Ghenea
19 aug. 2014 Utile: Vesti bune pentru barbati: un medicament impotriva cheliei a fost testat cu succes; Pericolul pe care il reprezinta magnetii de frigider; Semne de avertizare precoce de cancer. Tu stii care sunt?
19 aug. 2014 Subiectele zilei: Cum a ramas Radu Mazare doar cu banii de buzunar. Explicatia popririi conturilor sale de catre Fisc; Submarinul condamnat sa stea la suprafata; Disputa pe morti. Sfantul Sinod ii cere lui Ponta sa amane intrarea in vigoare a legii cimitirelor. "Cine sa amane intrarea in vigoare a legii? Ati mai intalnit asa un caz, pe undeva?"
19 aug. 2014 Faze tari: O sirena moarta, descoperita pe o plaja din Mexic; Un barbat si-a inscenat moartea ca sa nu se mai casatoreasca cu logodnica lui; Un caine si o rata cutreiera Parisul impreuna. Sunt nedespartiti.
19 aug. 2014 Caru' cu Vedete: E scandal intre PRO TV si Antena 1 pe ''Bucataria iadului''; Sotul ei e stapanul banilor din Romania, dar ea are o pensie care te va ului! Vezi cat castiga anual de la stat sotia lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale; Vi-i mai amintiti? Iata cum arata acum trupele care faceau furori in urma cu 15 ani!
19 aug. 2014 Politic show: Numarul "candidatilor unici" ai dreptei a ajuns la 4; Cine sunt sfetnicii candidatilor la Presedintie; Victor Ponta si pelerinajele pioase
01 aug. 2014 Politic show: De ce a lipsit Geoana de la lansarea candidaturii lui Victor Ponta; Alesii s-au antrenat pentru vacanta pe banii statului; Cat cheltuie Guvernul pentru alegerile prezidentiale; Votantul lui Ponta. Profesoara din PSD, fata in fata cu plagiatul: "Nu am crezut si nu cred nici sa vad"
01 aug. 2014 Sintezele zilei: Dupa viitura, primarii asteapta Apele Romane. "Stam ca fraierii ca nu a venit comisia. Unii ii mai vezi ca vin in pantofi de lac de-ti vine sa-i iei la pumni"; Romeo Stavarache si spaga-abonament: 30.000 de lei lunar in schimbul accesului nelimitat la autorizatii si contracte pe bani publici cu Primaria Bacau; A pus Putin ochii pe Romania?
01 aug. 2014 Caru' cu vedete: Revin divele din vechea garda. Mihaela Radulescu si Andreea Marin isi negociaza revenirea pe sticla;Desi Bianca s-a dezis total de Cristea, paparazzii i-au filmat iar impreuna! Ce gest a facut "Printul"; Adriana Bahmuteanu, operata de urgenta! A fost la un pas de moarte.
01 aug. 2014 Utile: Virusul din Africa ar putea ajunge si in Romania. Spitalele de urgenta, in alerta. Semnele bolii; Ce tip de hepatita e mai periculos si cum se previne; De ce cantarim mai putin dimineata decat seara?
01 aug. 2014 Faze tari: Avertismentul oamenilor de stiinta. Pe Pamant a inceput cea de-a sasea extinctie in masa; Dumnezeu i s-a aratat unui ateu in nori. El zice ca ar putea fi la fel de bine Sean Connery sau Karl Marx;Cateva cratere gigant aparute in nordul Siberiei ii pun pe jar pe savantii rusi. Explicatia gasita de acestia