În vremuri de criză mai mulţi tineri din Timişoara au dovedit că un bar inedit sau o cafenea bizară poate avea succes. Ei şi-au investit toate economiile şi au dat lovitura. Adevărul de seară Timişoara vă prezintă trei poveşti de succes.
Camelia Cadar, Raluca Mihoc, Mircea Covaciu şi Lucian Husac sunt patru prieteni din Timişoara care au reuşit să deschidă o afacere de succes în Timişoara după ce şi-au transformat casa în cafenea. "Bruiaj" este o noutate în Timişoara, atât ca şi amenajare, listă de produse şi modul de servire. "Prietenii ne-au tot bătut la cap să ne deschidem o cafenea cochetă. Avem spaţiul necesar, astfel că după un an de zile de amenajări şi modificări am reuşit să dăm drumul la afacere. Cafeneaua o să fie o afacere între prieteni. Adică noi ne ocupăm atât de administrarea localului, cât şi de servirea clienţilor", a spus Camelia Cadar, de 30 de ani.
La "Bruiaj", clienţii vor avea să descopere că fiecare obiect din local are propria poveste. Iluminarea localului se face prin mai multe trompete, iar mesele au fost făcute din foste cuiere. În cazul în care clientul vrea să meargă la baie, însă spaţiul este ocupat, el se poate odihni, la propriu, pe o fostă cadă. Nici barul nu a scăpat de ideile tinerilor, astfel că servirea se face pe clape, iar alcoolul este ţinut în televizoare.
CLICK AICI PENTRU POZE CU BARUL DEVENIT AFACERE DE FAMILIE
Când vine vorba de produse, clienţii pot comanda produse care poartă denumiri de tipul "rişti şi câştigi", "garantat 99 la sută", "deşteptarea României" sau "reflecţii rutiere". ""Mizăm că fiecare client va descoperi povestea obiectelor din bar. Am vrut să creăm un spaţiu unde toată lumea să se simtă bine. Toată afacerea a fost sponsorizată exclusiv de noi. Nu am apelat la bănci, ci la propriile economii", a spus Mircea Covaciu.
Cafenele literare la mare c