Nicuşor Coroamă din Vicovu de Jos şi-a adjudecat locul patru în cadrul concursului culinar MarsterChef difuzat pe Pro TV, suceveanul luptând pentru titlu şi pentru trofeu, în finala competiţiei, alături de Aida, Alex şi Mihai.
Pe parcursul întregului show, până la marea finală, pasiunea de a găti l-a îndrumat pe Nicuşor către numeroase şi delicioase experienţe culinare cu care i-a impresionat aproape în permanenţă pe chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea şi chef Florin Dumitrescu. Mai mult de atât, talentul i-a fost dublat de dezinvoltură, naturaleţe şi carismă, câştigând astfel şi simpatia publicului. A vânat trucuri despre cum poţi prepara fiecare masă pentru ca gustul, aspectul şi mirosul să îmbie, şi astfel a convins cei trei juraţi de la MasterChef că merită să fie unul dintre finaliştii competiţiei.
L-am vizitat pe Nicuşor, în cursul zilei de ieri, la stâna din Vicovu de Jos a familiei sale, unde, degajat şi natural, aşa cum a obişnuit publicul, acesta a povestit despre parcursul şi evoluţia sa de la prima tochitură gătită pentru membrii familiei sale, până la delicatese afrodisiace şi preparate sofisticate. Desigur, tânărul nu a uitat să ne relateze ce a însemnat pentru el experienţa participării la acest show, dar şi cum are de gând să valorifice, în viitor, toate cele învăţate în cadrul concursului.
„Auzeam
Între câteva drumuri fie la Bucureşti, fie la piaţa din Marginea sau Putna, unde comercializează produse din propria gospodărie, Nicuşor şi-a făcut timp să ne primească la stâna familiei sale din Vicovu de Jos, un loc îngrijit, foarte curat şi bine gospodărit. Stâna familiei, unde Nicuşor este un ajutor de nădejde, cuprinde 300 de oi, 160 de miei, trei vite, cai, un ponei, 30 de capre, prepeliţe, găini şi bibilici.
Despre