Ruxandra Dragomir, Ana Maria Brânză şi Monica Roşu au participat la un concurs inedit desfăşurat în restaurantul unui hotel de lux din nordul Bucureştiului.
Cele trei au mânuit ustensile din bucătărie pentru a găti fiecare câte trei feluri de mâncare. Astfel, Ruxandra Dragomir a pregătit salată de icre şi de vinete, friptură de porc, cartofi cu rozmarin şi găluşte cu prune. Ana Maria Brânză şi-a servit prietenii cu o porţie de salată "baby spinach surprise", somon aromat cu legume şi un desert denumit "Dulce zâmbitor". Monica Roşu a gătit cubuleţe de brânză şi roşii cherry, piept de curcan cu legume şi orez, iar ca desert, panna cotta cu afine. Cei 30 de "juraţi" au întocmit un top al celor mai bune preparate, câştigătoare ieşind preparatele Anei Maria Brânză.
Ruxandra Dragomir, Ana Maria Brânză şi Monica Roşu au participat la un concurs inedit desfăşurat în restaurantul unui hotel de lux din nordul Bucureştiului.
Cele trei au mânuit ustensile din bucătărie pentru a găti fiecare câte trei feluri de mâncare. Astfel, Ruxandra Dragomir a pregătit salată de icre şi de vinete, friptură de porc, cartofi cu rozmarin şi găluşte cu prune. Ana Maria Brânză şi-a servit prietenii cu o porţie de salată "baby spinach surprise", somon aromat cu legume şi un desert denumit "Dulce zâmbitor". Monica Roşu a gătit cubuleţe de brânză şi roşii cherry, piept de curcan cu legume şi orez, iar ca desert, panna cotta cu afine. Cei 30 de "juraţi" au întocmit un top al celor mai bune preparate, câştigătoare ieşind preparatele Anei Maria Brânză.