Claudia Neculae, 27 de ani, care a lucrat cinci ani în consultanţă şi management de proiect, a luat anul trecut fonduri nerambursabile de la stat şi a deschis o băcănie în Bucureşti.
„Pasiunea de a găti a fost cea care m-a impulsionat să îmi deschid o afacere şi am zis să nu fie o cofetărie obişnuită, ci să aibă şi această componentă de produse tradiţionale“, afirmă tânăra, care este absolventă de ştiinţe politice. Continuarea pe ZFCorporate
Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine Vizualizari: Printeaza Aboneaza-te:RSSNewsletterTrimite stirea pe:TwitterFacebookMail Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine
Claudia Neculae, 27 de ani, care a lucrat cinci ani în consultanţă şi management de proiect, a luat anul trecut fonduri nerambursabile de la stat şi a deschis o băcănie în Bucureşti.
„Pasiunea de a găti a fost cea care m-a impulsionat să îmi deschid o afacere şi am zis să nu fie o cofetărie obişnuită, ci să aibă şi această componentă de produse tradiţionale“, afirmă tânăra, care este absolventă de ştiinţe politice. Continuarea pe ZFCorporate
Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine Vizualizari: Printeaza Aboneaza-te:RSSNewsletterTrimite stirea pe:TwitterFacebookMail Intră în comunitatea Facebook Ziarul Financiar, locul unde ziarul vorbeşte cu tine